Livrare si transport

1. Metode de livrare

Livrarea comenzilor se efectueaza folosind serviciul de curierat FanCourier.

2. Timpul de livrare

Pentru comenzile realizate in fiecare zi pana la ora 12.00, in functie de stoc, comenzile se livreaza in aceeasi zi. Comenzile realizate dupa ora 12.00 a zilei in curs se livreaza in cursul zilei urmatoare. Sambata si Duminica nu se fac livrari in tara deoarece firmele de curierat nu livreaza colete in aceste zile.

Livrarea prin curierat rapid – FanCourier. Daca se selecteaza livrarea prin curierat rapid (FanCourier) termenul de livrare este de 2 zile, daca in localitatea destinatie exista sediu FanCourier. Totusi, pentru localitatile pentru care livrarea se efectueaza prin Bucuresti, termenul de livrare poate fi si de 4 zile. Daca localitatea in care se livreaza coletul nu are sediu FanCourier, pot aparea costuri suplimentare de transport in functie de numarul de km suplimentari pe care curierul trebuie sa-i parcurga pentru a livra coletul.

Lista completa a destinatiilor acoperita de Fan Courier este disponibila aici.

Lista destinatiilor pentru care se percep kilometri suplimentari este disponibila aici.

Urmarire colet: http://www.fancourier.ro.

Locatii in care livrarea se efectueaza in 24 de ore (de luni pana vineri): Locatii FanCourier cu livrare in 24 ore de luni pana vineri.

Locatii in care livrarea se efectueaza in 24 de ore (de miercuri pana vineri): Locatii FanCourier cu livrare in 24 ore de miercuri pana vineri.

Pentru locatiile care nu se regasesc in link-urile de mai sus livrarea se efectueaza in 48 de ore.

3. Costuri de livrare

Costuri de livrare prin Fan Courier. Daca se selecteaza livrarea prin Fan Courier, costurile de livrare sunt 27 lei. In cazul in care solicitati livrarea intr-o localitate in care nu exista sediu Fan Courier si firma de curierat percepe costuri suplimentare, coletul va fi livrat in cel mai apropiat sediu Fan Courier.

Livrare gratuita Beneficiati de livrare gratuita pentru comenzi de minim 250 lei (fără transport inclus).

Transportul este gratuit pentru o cantitate intre 0 – 5 kg.

Peste 5 kg clientul suporta costul transportului.

4. Informatii suplimetare

ATENTIE! Verificati integritatea produselor in momentul primirii coletului prin firmele de curierat sau prin Posta Romana. In cazul in care exista produse deteriorate la transport, se intocmeste proces verbal cu reprezentantul firmei de curierat si se returneaza exclusiv produsul deteriorat. Este neaparat necesar in procesul verbal intocmit de curier sa fie mentionat ca produsele au fost ambalate corespunzator. Procesul verbal intocmit de firma de curierat este absolut necesar pentru a putea inlocui produsul deteriorat. Reclamatiile ulterioare cu privire la produse deteriorate nu se iau in considerare. Pe perioada garantiei, clientul este obligat sa pastreze intacte ambalajele produselor, in caz contrar garantia se pierde.