Filtru Produse

BIJUTERII

Bijuterii din pietre semipretioase. Agat Cuart Ametist Opal Lemurian Cuart roz Selenit. O gama larga de coliere, bratari, inele, pandative la pretur. Ametistul este o piatra ideala si pentru ameliorarea ambientului fizic. Ametistul este cea mai prețioasă piatră întâlnită în grupa cuarțului, unde se regăsește alături de citrin, ochi de șoim, ochi de tigru, cuarț fumuriu și roz.

BIJUTERII agat cuart ametist.

CUARTUL este un dioxid de siliciu, cu o duritate de 7 pe scare Mohs. Cristalizeaza in sistem hexagonal(trigonal), si este unul dintre cel mai des intalnite minerale de pe Pamant. Familia Cuartului cuprinde multe varietati.

Cuartul se formeaza in multe medii si este un element esential pentru sisturile de Mica, Gnais, Cuartit, Granit si pentru sedimentele consolidate precum gresia, conglomeratele, etc. Cuartul este constituentul principal al sticlei facuta de om, dar si a sticlelor naturale precum Obsidianul si Tectita.

BIJUTERII agat cuart ametist.

Pietre semipretioase. Cuartul este o piatra a Luminii, aducand constientizare spirituala sporita oricui il poarta sau mediteaza cu el. Dormind cu un cristal de Cuart, acesta intensifica visele. Purtand un cristal de Cuart in timpul meditatiei, acesta ne face sa meditam si mai profund. Cuartul poate fi folosit pentru a amplifica energiile celorlalte cristale, minerale si pietre sau poate combina si imbunatati energiile unui grup de pietre.

Pietre semipretioase. Cuartul aduce claritate pe toate nivelurile. Poate fi folosit pentru a imbunatati comunicarea cu ghizii spirituali si pentru a amplifica abilitatile parapsihice. Stimuleaza si amplifica fiecare chaka, extinzand aura. . Cuartul are capacitatea de a dizolva semintele karmice. Imbunatateste abilitatile parapsihice si reveleaza menirea spirituala. Folosit in meditatie, Cuartul filtreaza si respinge distragerile.

Afișez 1–24 din 91 de rezultate

Sortare
Asezare

Istoric vizualizari

Nu aveti produse vizitate