Filtru Produse

Cuart

Cuart Lemurian. CUARTUL – Cel mai puternic amplificator curativ si energetic de pe planeta(SiO2)

Cuartul Lemurian se gaseste,in cea mai mare parte, in Brazilia. Au mai fost gasite cateva cristale si in alte locuri precum Rusia, Tibet, Zambia si Statele Unite ale Americii.  Aceste cristale pot fi gasite intr-o gama variata de culori precum citrinul, cuartul roz si cuartul fumuriu, dar si transparente.

Multe au si o acoperire de oxid de fier, acesta fiind principalul motiv al colorarii unor specimene. Cristal cuart are crestaturi pe parti,precum o scara, si asta este principala diferenta dintre un cristal de cuart si Cuartul Lemurian.

Cuartul Lemurian este cunoscut sub acest nume pentru ca ne pune in legatura cu aceasta civilizatie,si anume civilizatia Lemuriana. Ne ajuta sa regasim informatii de la aceasta civilizatie.

Ne ajuta sa regasim informatii utile pentru a rezolva probleme din viata noastra curenta.  Lucrand constant si meditand cu aceste cristale , putem avea acces la Taramurile Angelice. Insa chiar daca nu primesti nicio informatie prin intermediul acestui cuart, vei simti in jurul tau un sentiment puternic de dragoste neconditionata

Comanda bijuterii cu pietre semipretioase cristal cuart. Cristale naturale brute, slefuite si rulate. Bratari  cu proprietati terapeutice pentru zodii si chakre. Cristalele au proprietăţi piezoelectrice, putând transforma energia mecanică(e.g. presiunea) în energie electromagnetică şi viceversa. Exista foarte multe tipuri de cuart, sub acest nume fiind clasata o intreaga categorie de cristale. Printre ele: ametist – violet, ametrin –  galben cu violet. Informatii despre CUART: proprietati, fotografii, descriere, recomandari, corespondente zodiacale.

Istoricul cuartului roz. „Piatra iubirii neconditionate” – cuartul roz – pe tot parcursul istoriei, a fost si a ramas pana astazi simbolul iubirii si frumusetii.

Afișez singurul rezultat

Sortare
Asezare

Istoric vizualizari

Nu aveti produse vizitate